Ελ

En

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 6ο σεμινάριο /3ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων ΣΕΒΠΕ&ΔΕ – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους διοργανώνουν τον 3ο  Κύκλο Επιχειρηματικών Σεμιναρίων και σας προσκαλούν στο 6ο σεμινάριο, με θέμα:

 

«Κλιμακωτές επιχορηγήσεις για καινοτομία και ανάπτυξη προϊόντων: KET4CleanProduction & SMART4ALL»

 

Το  σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Zoom, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021  και  ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αποστολής αιτήματος στο e-email: info@sevpde.gr.   

 

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει τις παρουσιάσεις δύο έργων τα οποία είτε πρόσφεραν (KET4CleanProduction), είτε πρόκειται να προσφέρουν στις επόμενες δράσεις τους (SMART4ALL) κλιμακωτές επιχορηγήσεις για καινοτομία και ανάπτυξη προϊόντων. Στόχος του έργου KET4CleanProduction είναι η υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην υιοθέτηση των βασικών τεχνολογιών γενικής εφαρμογής (Key Enabling Technologies – KETs) στις διαδικασίες παραγωγής. Στο σεμινάριο θα παρουσιασθούν οι ιστορίες επιτυχίας, καθώς και το νέο πακέτο υπηρεσιών του έργου που θα προσφέρεται με τη συνεργασία ευρωπαϊκών τεχνολογικών κέντρων. Το SMART4ALL είναι ένα έργο που χρηματοδοτεί την υλοποίηση έργων ψηφιακής καινοτομίας που κατατίθενται από επιχειρήσεις σε συνεργασία με πανεπιστημιακά & ερευνητικά ιδρύματα, παρόχους τεχνολογίας, ή άλλες επιχειρήσεις. Το έργο εστιάζει σε τέσσερις θεματικές κατηγορίες ενδιαφέροντος: Digitized Transport, Digitized Agriculture, Digitized Environment and Digitized Anything. Το σεμινάριο θα ενημερώσει για τις βασικές αρχές του έργου και τους τρόπους που μπορούν οι επιχειρήσεις να διεκδικήσουν χρηματοδότηση.

 

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕΤο πρόγραμμα του 4ου κύκλου σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σύντομα. Το σεμινάριο «Χρηματοδοτικές ευκαιρίες για ΜμΕ μέσω δράσεων ΕΣΠΑ» το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 13/01/2021 αναβλήθηκε και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του 4ου κύκλου.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο 6ο σεμινάριο μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ.

 

Μετά την εγγραφή, θα σας αποσταλούν οδηγίες παρακολούθησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αρετή Σιώζου (2610620815, info@sevpde.gr) ή με την κ. Βάγια Πιτέλη (2310552790, piteli@praxinetwork.gr).

Προηγούμενο Παρατάσεις αεροπορικών οδηγιών για επταήμερη καραντίνα επιβατών εξωτερικού και περιορισμών διεθνών δρομολογίων

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας